Hirdetés

RACE, a SimBin új, hivatalos WTCC játéka

|

Aki ismeri a SimBin nevű fejlesztőcsapatot (GT Legends, GTR, GTR 2) az tudja, hogy igazi autóverseny szimulációban nincs versenytársuk. S most új játékuk jön!

Hirdetés

A FIA World Touring Car Championship (WTCC) kedvelői nagyon boldogok lesznek ettől a hírtől, ugyanis novemberben az EIDOS gondozásában megjelenik az újabb autóversenyzős játék. A RACE – The Official WTCC Game a FIA WTCC bajnokság 2006-os idényének összes autóját, sofőrjét és helyszinét tartalmazza majd, ami azt jelenti, hogy több, mint 60 akkurátusan modellezett autó és 10 liszenszelt és pontosan szimulált versenypálya várja a Touring Car versenyek (és a GTR

sorozat) szerelmeseit. Megjelenés november 24.-én várható!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)