Hirdetés

Rács mögé kerültek az ArmA 3 fejlesztői

|

Kémkedésért tartóztatták le a Bohemia Interactive néhány fejlesztőjét a görög Lemnos szigetén.

Hirdetés

A Bohemia Interactive célja, hogy minél élethűbb harcászati szimulátort készítsenek a játékosok számára, vannak azonban határok, amiket nem érdemes átlépni.

Történt ugyanis, hogy a fejlesztőcsapat két tagja, egy 28 és egy 33 éves fiatalember a játék helyszínéül szolgáló Lemnos-ra utazott, hogy ott fényképeket készítsen egy katonai bázisról. A görög rendfenntartó egység viszont aktivizálta magát, kémkedés vádjával letartóztatta őket. Ha nem szereznek egy jó ügyvédet, aki kimenti őket a kalamajkából, akár 20 év szabadságvesztéssel is sújthatják őket. Az esetről több görög lap is beszámolt, valódiságát pedig maga a Bohemia CEO-ja, Marek Spanel is megerősítette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)