Hirdetés

Rács mögött a Ponyvaregény forgatókönyvírója

|

Roger Avary-t halált okozó ittas vezetés miatt ítélték letöltendő szabadságvesztésre.

Hirdetés

A kanadai születésű rendező-forgatókönyvírót egy év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság tavalyi, halállal végződött autóbalesete miatt. A tragikus esetre 2008. januárjában került sor, Ojai városában, Los Angeles-től 80 mérföldre.



Avary feleségét és olasz barátját, Andreas Zinit furikázta haza egy étteremből, amikor száz mérföldnél is nagyobb sebességgel egy villanyoszlopnak csapta járművét. A mézesheteit töltő 34 esztendős Zini a helyszínen életét vesztette, Avary felesége, Gretchen súlyosan megsérült, ugyanis az ütközést követően kirepült a kocsiból. Zini felesége, Maria egy másik járműben utazott.



Edward Brodie, Ventura megye bírája további öt év felfüggesztett szabadságvesztést is kiszabott ítéletében, míg  Zini családja polgári peres eljárásban követelt kártérítést 4,1 millió dollárt. Ez utóbbi ügyben végül megegyezés született.
Félreértés ne essék, nem vedlettünk át bulvár magazinná. Avary ügye azért bír számunkra jelentőséggel, mert nemrég fogadták fel a Silent Hill 2 szkriptjének megírására. Több mint valószínű, hogy ezzel kútba esett a jövőre tervezett bemutató, valamint az Avary által írandó és rendezendő Wolfenstein mozi is további halasztást szenved.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)