Hirdetés

Az id Software még örült is, hogy kiszivárgott a Rage 2

|

Nem volt a marketing része, de segített abban, hogy ne vegye el róla a figyelmet teljes mértékben a Fallout 76.

Hirdetés

Az Amazon, a Microsoft Store, meg mindenféle más viszonteladók oldalán néha idő előtt bukkannak fel játékok, megjelenési dátumok. A Walmart az E3-at megelőzően elég erősen szivárogtatott, és bár nem jelentettek be minden játékot, ami náluk felbukkant, sokat igen.

Hirdetés

A Bethesda rá is játszott a Rage 2 szivárgására, amit egyébként pont akkortájt, még az E3 előtt akartak bemutatni. Visszanézve úgy gondolja Tim Willits, az id Software igazgatója, hogy a Walmart időzítése kapóra jött. Eleve is stresszeltek azon, hogyan határolják el a Bethesda másik posztapokaliptikus játékától, a Fallout 76-tól, de így végül jól alakultak a dolgok. Ráadásul a Rage 2 valójában poszt-posztakokaliptikus, ugyanis a világ már elkezdett újra élni, nem csak barnaság van mindenütt, hanem színek meg változatos zónák. 

Persze lehet, hogy néhány szivárgás tényleg taktikai lépés volt a kiadók, fejlesztők részéről, de azok, akiket eddig személyesen kérdeztünk, tagadták ezt. Sose tudjuk meg, mi az igazság.

A Rage 2 2019 első felében jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)