Hirdetés

Rage 2 - egy játékbeli vándortól vehetünk majd cheateket

|

Aki szeretné, hogy az NBA Jam kommentátora kommentálja az eseményeket, vagy hogy egy ellenséges NPC az oldalára álljon, mindenképp keresse fel a varázslót.

Hirdetés

A hagyományos értelemben vett cheateket már elfedi a múlt homálya; nagyon kevés az olyan új játék, amiben ha bepötyögünk egy kódot, előnyhöz jutunk vagy történik valami mókás.

Hirdetés

A Rage 2-ben egy vándorló NPC, a Wandering Wizard segít, akinél játékbeli pénzért cserébe oldhatunk fel különböző módosításokat. Ezek egy részét a Deluxe Edition vásárlói azonnal elérhetik, de nem lesz olyan, amit csak ők használhatnak. Bekapcsolhatjuk, hogy az NBA Jam kommentátora, Tim Kitzrow kiabáljon bátorító szövegeket, vagy hogy felrobbanjon minden egyetlen találattól. A Son of Thor nevű cheat aktiválását követően elektromosság vesz körül minket, és aki közel jön, azonnal meghal, míg a Klegg Supporttal egy olyan karaktert állíthatunk az oldalunkra, akit egyébként le kellene vadásznunk. Az utolsó most leleplezett a Phoenix Rejector Seat, mellyel a Phoenix járművet az égbe küldhetjük, míg mi a földön maradunk.

Lesz még ez-az, de ezekről a Bethesda csak később beszél. A Rage 2 május 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)