Hirdetés

Rage 2 - egy napig sem bírta a Denuvo, értelmetlenné vált a DRM

|

Alig néhány órával azután, hogy megjelent a játék, a crackerek máris szállították a megoldást.

Hirdetés

A "dolgok, amiket nem szeretnek a gamerek" listán továbbra is előkelő helyen szerepel a Denuvo, az egykor feltörhetetlennek hitt másolásvédelmi rendszer, amit néhány kiadó még előszeretettel használ, sajnos egyre kevesebb sikerrel.

Hirdetés

A tegnap debütált Rage fejlesztői is fizettek azért, hogy Denuvo védje a játékukat, azonban kevesebb mint 24 óra alatt értelmetlenné vált a védelem. Ezzel a Devil May Cry után ez a második játék idén, ami egy napot se bírt ki, de a Far Cry New Dawn 6, vagy a Metro: Exodus 4 napja sem épp lenyűgöző.

A törést egyébként azért tudták ilyen gyorsan elkövetni a crackerek, mert bár a steames változat tartalmazta a Denuvót, a Bethesda Launcherbe felkerülő .exe fájl nem, ez pedig elég triviálissá tette a rendszer megkerülését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)