Hirdetés

Rage fejlesztői napló magyarul - 3. rész

|

Újabb fejlesztői napló jelent meg az id Software legújabb játékából.

Hirdetés

A Rage harmadik fejlesztői naplójában főként a felszerelésről esik szó, úgy mint a fegyverek, lőszerek, és kütyük, melyekkel a játék világában találkozhatunk.

A szerkesztőségben alig győzzük kivárni az id Software új játékának megjelenését, úgyhogy mindig nagy izgalommal várjuk az újabb és újabb videókat. Megtekinthettünk már két fejlesztői naplót (ezeket itt és itt találhatjátok), most pedig itt a harmadik is.

A Rage szeptember 18-án jelenik meg PlayStation 3-ra, PC-re és Xbox 360-ra, addig pedig maradjatok velünk, hiszen továbbra is elsőként nálunk tekinthetitek meg a fejlesztői videókat, ráadásul magyar felirattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)