Hirdetés

Rage Hard - Van élet a Crysis után?

|

Minden bizonnyal, ám kétségtelen tény, hogy nem a kezdőnek számító DNS Development fogja erre megadni a méltó választ.

Hirdetés

Az eddig útvonaltervező és adatbázis-kezelő programokat készítő német fejlesztőcsapat az igencsak koros Shogo és Alien Nations játékokat portolta Mac-re. Ennyit, és nem többet tudtak eddig felmutatni, ám most belefogtak egy történetvezérelt FPS fejlesztésébe, mely a hivatalos oldal tanúsága szerint saját grafikus motorjuk, a CLAWS Engine alapjaira épül. 12 küldetésből álló kampány vezet be a 2021-es év rendőri brutalitással, bandaháborúkkal, éhinséggel terhelt víziójába.
Mint a fejlesztők oldalán olvasható, Jack Briggs kalandja DirectX 9 és DirectX 10 alatt is életre kel majd, s művészien megrendezett in-engine videók kötik majd össze az egyjátékos hadjárat mellékküldetésekkel tarkított misszióit. Természetesen a multis csaták hívei sem maradnak ki a jóból.
Javaslom, nézzétek meg a mellékelt képeket, ha bírjátok cérnával, kerítsetek sort a trailer megtekintésére. Persze csak saját felelősségre!

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)