Hirdetés

Rage infók, képek, videó, Anarchy Edition

|

Remek tartalmak érkeztek az id Software háza tájáról új játékukról.

Hirdetés

A Rage című FPS-autós játékból nem rég láthattunk egy videót, most annak kibővített verziója, valamint új információk érkeztek.

Először is következzen a több, mint öt perces játékmenet mezei ellenfelekkel, illetve egy boss-harccal:

Másodszor pedig az apróbb multis infók: a többjátékos módban két féle játékmenet is elérhető lesz. Az egyik a 'Combat Rally', melyben a játékosok egymást próbálják leamortizálni és leelőzni, miközben valamilyen személygépjárműben repesztenek. A másik természetesen a sima lövöldözős rész, valamint a kooperatív móka, online, vagy osztott képernyőn. Meglepő, de nem lesz deatmatch a játékban, mivel az id szeretné a multi élményét annyira közelíteni az egyjátékos mód felé, amennyire csak lehetséges. Érdekes elgondolás...

Észak-Amerikában speciális ajánlattal szolgálnak majd az előrendelőknek: azok, akik előjegyeztetik a Rage-t, ingyen megkapják az 'Anarchy Edition' című csomagot. Ebben nem csak exkluzív fegyverek kaptak helyet, hanem egy 'Rat Rod' nevű homokfutó is, valamint a 'Crimson Elite' páncélzat. Plussz a Wasteland Sewer DLC csomag, melyben szűkös alagutakban támadnak minket a fertőzött mutánsok.

Az előző két kép mellé még négy új:

A Rage játékideje 15 órás lesz az ígéretek szerint, valamint képregény és regény is készül a játékból. Megjelenés még idén, szeptember 13-án illetve 16-án, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)