Hirdetés

Rage - Making of Enemies fejlesztői napló magyar felirattal!

|

A Rage Making of sorozat az ötödik részéhez érkezett. Ezúttal az ellenfelek fajtáiba, viselkedési módjaikba tekinthetünk bele. Természetesen ahogy megszokhattátok, magyar felirattal!

Hirdetés

Az októberben érkező Rage az id Software első nagyobb játéka (a mobilos projektek most nem számítanak) a 2004-es Doom 3 óta. A poszt-apokaliptikus FPS a műfaj keretein túllépve szerepjátékos elemeket (küldetések, mellékküldetések, NPC-k, inventory, kereskedelem, fegyverfejlesztés, stb.) is tartalmaz, s akkor még nem is említettük négy keréken való száguldozás lehetőségét.



Egy FPS esetén kulcsfontosságú, hogy olyan ellenfeleket zúdítsanak a játékosok nyakába, akiket élvezet a túlvilágra küldeni, s ez alól a Rage sem lehet kivétel. Az id Software ennek érdekében a maga részéről a változatosságot nem csupán a különféle fosztogató klánok öltözködési szokásaira szűkítette, hanem az általuk preferált fegyverarzenált és harcmodort is ide érthetjük.
Rajtuk kívül még a pusztaságban szép számmal fellelhető mutánsok is igyekeznek majd borsot törni a játékosok orra alá, ám a legnagyobb kihívást kétségkívül a Hatóság tetőtől talpig páncélozott, a legmodernebb fegyvereket használó elit katonái jelentik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)