Hirdetés

Rage - Xbox 360-on gyorsabb

|

Az Edge szerencsés munkatársai már kipróbálhatták a Rage jelenlegi verzióját, és meglepő felfedezést tettek.

Hirdetés

Az id Software legújabb üdvöskéje ugyanis sokkal jobban teljesít Xbox 360-on, mint PlayStation 3-on. A tesztelt Xbox 360 verzió stabil 60 FPS-t produkált, míg a PS3 sajnos csak 20-30 FPS körüli értékeket tudott felmutatni. Carmack elismerte, hogy van még mit csiszolni a Rage PS3 verzióján, de egyelőre bizakodóak.

Carmack szerint a PS3 raszterizere lassabb, mint amit az Xbox 360-ban használtak, és ez okozza a problémát. Nagy gond azonban nincs, mert még bőven van idejük optimalizálni a játékot. A Rage Carmack szerint minden platformon 60 FPS-el fog futni, ha a fene fenét eszik is, hiszen az egész játékot úgy tervezték, hogy 60 hertzen működjön pöpecül. Reméljük minél hamarab sikerül nekik, mert mint az a júliusi GameStarból kiderül, a Rage igencsak várós stuff!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)