Hirdetés

Raiders of the Broken Planet - ekkor jön a második fejezet, a Wardog Fury

|

Mióta szeptemberben elrajtol a Raiders of the Broken Planet első felvonása, a rajongók azóta érdeklődnek a MarcurySteamnél, hogy mikor számíthatnak a folytatásra. Már tudjuk.

Hirdetés

A Castlevania: Lords of Shadow 2-t is jegyző MercurySteam új játéka, a Raiders of the Broken Planet egy aszimmetrikus online sci-fi akció-kalandjáték, ráadásául rengeteg (!) tartalommal felvértezve, hiszen négy kampányt terveznek hozzá a készítők. A legelső, az Alien Myths már szeptember óta elérhető, a stúdió pedig végre bejelentette, hogy mikor jön a következő. 

Hirdetés

A MercurySteam információi szerint a második kampány, a Wardog Fury november 30-án érkezik meg. Ebben Harec, a Raiderek vezetője próbálja megszerezni a csapatába a Loaht néven ismert genetikai kísérletet, amelyet Marmalade tábornok, az Umbra Dogs vezetője alkotott meg,  viszont ők sem tűrik ezt szótlanul. Az új kampány négy vadonatúj sztoriküldetést garantál, amik egyedül vagy akár három másik játékossal is teljesíthetőek. A dátum bejelentéséhez érkezett egy trailer is, ízelítőt adva a Wardog Fury lényegéből. 

Ha esetleg valaki még nem is hallott a Raiders of the Broken Planetről, de szeretne belekóstolni a játékmenetbe, akkor ingyen letöltheti az Eternal Soldier prológust. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)