Hirdetés

Raidin' USA nyereményjáték - a nyertes a Blizzconra utazik!

|

Mindenki készüljön fel, mert igen komoly nyereményjáték következik - aki piszokmód mázlista lesz, az utazhat a Blizzconra!

Hirdetés

Azt hiszem ez az a lehetőség, amit kár lenne kihagyni! Elő az útlevelekkel, és átrepülve az óceánt irány Anaheim, a nagy Blizzard kaland!

Át is adom a szót a WoW-Hungary kiváló munkatársainak (hiszen a nyereményjáték az övék):

"Tisztelt egybegyűltek!

A mai napon (aug. 3.) kezdetét veszi promóciós játékunk, melynek fődíja egy amerikai utazás, a BlizzCon 2009-re.
Igen, ez most komoly.
A nyeremény tartalmazza 1 (a nyertes) személynek az ingyenes kiutazást Anaheim-be, (California, USA, tudod, Hollywood meg minden), a szállást 3 napra és a belépőjegyet a BlizzCon 2009-re, ja, és a mi a legjobb, hogy mindezt Chio és Faceless társaságában. (Természetesen a visszautazás is benne van a nyereményben!) Kiutazás Aug. 20., vissza indulás Aug. 24.
Tehát:
1. Ha regisztrálva vagy az oldalon, akkor 2.-es pont, ha nem, akkor gyerünk regisztrálni.
2. Válaszolj helyesen az alant található kérdésekre (nem nehéz, tényleg).
3. Add meg a neved és értesítési telefonszámod.
4. Fogadd el a játék feltételeit.
5. Nyomd meg az elküld gombot, és légy szerencsés (nagyon szerencsés)!
A jelentkezést Augusztus 12-én zárjuk 16:00-kor, vagyis ha eddig nem jelentkezel, akkor nem tudsz részt venni a játékban.
A nyereményt Augusztus 13-án sorsoljuk ki közjegyző előtt, és még aznap hirdetjük ki az eredményt. Egy tartalék nyertest is sorsolunk, amennyiben az első nyertes nem felel meg a kiírási követelményeknek, automatikusan helyébe lép a tartalék.
Végezetül 2 jótanács:
- ellenőriztesd az útleveled, mert az egészet elbukhatod, ha nem alkalmas az USA beutazásra (elvileg 13-a után még van időd gyorsítottan újat csináltatni, de jobb a biztonság...)
- a telefonszámod pontosan add meg fent, mert ha nem tudunk a szabályoknak megfelelő időben értesíteni, akkor bukhatod a nyereményt, és lehet, hogy valaki más megy helyetted."

Tehát aki nyerni akar, fáradjon a WoW-Hungary oldalára és ott regisztráljon stb...

Mindenkinek rengeteg sikert kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)