Hirdetés

Railway Empire megjelenés - hamarosan vonatbirodalmat építhetünk

|

Nemsokára újabb Tycoon-jellegű játékkal bővül a kínálat, hiszen jön a Railway Empire, amelyben a saját vasúti társaságunkat létrehozva kell lépést tartanunk a fejlődéssel, menedzselnünk és növelnünk a birodalmunkat, valamint uralni a piacot.

Hirdetés

Bőven van rá példa a játéktörténelemben, hogy élvezetes vasútmenedzselős játékok készültek, gondoljatok csak a Railroad Tycoonra, a Microsoft Train Simulatorra vagy éppen a Sid Meier's Railroads!-ra. A Kalypso Media talán ezeket az időket szeretné visszahozni a Gaming Minds Studios csapatával együttműködve, méghozzá közös projektjük, a Railway Empire képében. 

Hirdetés

A Tycoon-típusú játékok kedvelői már bizonyára rájöttek, hogy mi lesz a feladat: saját vasút-birodalmunkat kell felépítenünk és kiépítenünk, természetesen folyamatosan egyengetve a sorsát. A legmodernebb szerelvényekre azonban ne számítson senki: ténykedésünket az 1800-as évek Amerikájában kezdhetjük meg és 100 éven keresztül tarthatunk lépést az ipari fejlődéssel, ennyi idő alatt válhatunk a vezető vállalattá. A fejlesztők ígérete szerint ehhez negyvennél is több vonat, számos kiszolgáló épület, különböző turistalátványosságok építése, változatos állomások, több mint háromszáz technológiai vívmány, munkaerő felvétel és menedzselés, riválisokkal való versengés és rengeteg más tartalom áll majd a rendelkezésünkre. 

A Railway Empire a fenti trailer tanúbizonysága szerint 2018. január 26-án jelenik meg PC-re, Linuxra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti lecsaptok majd rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)