Hirdetés

Rainbow Six: Patriots - Drámai videó

|

Az Ubisoft nyilvánosságra hozott egy videót, ami a játék motorjával készült, és a várható játékmenetet mutatja be.

Hirdetés

Tegnap jelentette be az Ubisoft hivatalosan, hogy folytatja a 25 milliós összesített eladást produkált Rainbow Six sorozatát. Az új epizód címe Rainbow Six: Patriots, Vegas helyett már az Egyesült Államok több pontján játszódik, és amerikai terroristákra osztotta a rosszfiúk szerepét.



A játék aktuális állapotát nem mutathatjuk meg, ellenben most már bárki megtekintheti azt az egyéves videót, amiből még a nyáron szivárgott ki két kép. Az Ubisoft Montreal, az Ubisoft Toronto és az Ubisoft Red Strom közös produkcióját ezzel a demóval (nem valódi játékmenet, csak terv) sikerült elfogadtatni a kiadó vezetésével, így a Ghost Recon mellett a Rainbow Six is folytatódhat tovább.



A 2013-ra időzített Rainbow Six: Patriots a tervek szerint erős kooperatív és multiplayer részekkel érkezik majd, hogy bele tudjon szólni a Call of Duty és a Battlefield sorozatok rivalizálásába. Hogy mekkora eséllyel, annak a kérdését egyelőre felesleges feszegetni. Számomra sokkal izgalmasabbnak tűnik, hogy a kampány során több alkalommal is olyan krízishelyzet áll elő, amikor döntéseinktől függően egészen új irányt is vehetnek a történések. Feláldozhatunk-e egy ártatlan civilt azért, hogy több életet mentsünk meg? Tüzet nyithatunk-e a munkánk sikerét veszélyeztető rendőrökre?
Nézzétek meg a videót, nem több még egyszerű demónál, de már látszik, hogy milyen játékmenetet képzeltek el az Ubisoftnál.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)