Hirdetés

Rainbow Six: Quarantine - kooperatív lövölde vihet minket az űrbe

|

A legfrissebb pletykák szerint a Siege után egészen új irányba nyit a Rainbow Six.

Hirdetés

Már csak néhány nap választ el minket a Ubisoft E3-as konferenciájától (amiről egyébként egy videó is felkerül hamarosan a YouTube csatornánkra), amitől rengeteg izgalmas bejelentést várunk. Most felbukkant egy olyan, amire egyáltalán nem számítottunk.

Hirdetés

A kotakus Jason Schreier információi szerint a Rainbow Six: Quarantine projekt alapjaival már a Watch Dogs 2-ben is találkozhattunk, amikor a Ubisoft irodájába kellett betörni, csak ott még Pioneer néven teaselgették a projektet. Az egy világűr-felfedezős, erőszakmentes játéknak indult, de elvileg kukázták és átalakították egy kooperatív lövöldévé.

A Rainbow Six: Siege kooperatív eventjében épp valami hasonlóval találkoztunk néhány hónapja, ott speciális űrlényekre vadászhattunk, úgyhogy egyáltalán nem lennénk meglepve, ha azzal mérték volna fel, hogy mekkora igény lenne egy ilyen játékra. Schreier információi szerint a Rainbow Six: Quarantine még ebben a pénzügyi évben megjelenik, és ha március 31. előtt ki akarják adni, akkor jó eséllyel az E3-on be is mutatják. Kíváncsian várjuk, hogy mi kerekedik ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)