Hirdetés

Rainbow Six Siege - méretes patch jön, három karaktert is balanszolnak

|

Elméletileg a cikk írásának perceiben már minden platformon élesedett a Rainbow Six Siege 2.1.3-as frissítése, ami rengeteg hibajavítás mellett több operátort is helyretesz a játék erőegyensúlyában.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja érkezett meg a Rainbow Six Siege szezonközepi frissítése, ami hozott néhány izgalmas újdonságot. Glaz akkor bekerült új távcsövén viszont máris változtatnia kellett a készítőknek a következő nagy patchben.

A 2.1.3-as frissítés elméletileg már minden platformon letölthető (a Ubisoft magyar idő szerint ma 3, 4, és 5 órára ígérte a megjelenését a két konzolon és végül PC-n) és rengeteg kisebb-nagyobb bugot javít. Például a fegyverünk irányzékából adódó pontossági bónuszt teljes egészében megkapjuk már akkor is, mikor az animáció még nem ért véget, másrészről a Rainbow Six Siege pajzsos operátorai közül már senki sem tudja mágikusan azonnal újratölteni a fegyverét. A temérdek további kigyomlált hibáról itt olvashattok részletesen.

Na de nézzük is a balanszváltoztatásokat: Glaz esetében azt találták problémásnak a készítők, hogy az új távcső esetében sokszor nehéz volt eldönteni, eltaláltuk-e az ellenfelünket. Így most már jobban látszik a vérfröccsenés, csökkent a távcső által létrehozott képi zaj és az ellenfelek körvonalait is jobban kivehetővé tették. Montagne esetében a LFP586 pisztollyal leszünk kevésbé pontosak ezen túl, ha csípőből tüzelünk, Echo drónja, Yokai pedig már nem csak a fejet, hanem bármelyik testrészt eltalálva dezorientálja a célpontját.

Emellett a Rainbow Six Siege csapata elárulta, megtalálták azt a hibát is, ami miatt Hibana töltetei nem mindig robbannak fel, viszont ennek teljes kijavítása elég sokáig tart. Így ebben a frissítésben még nem hozták helyre, de mindenképp orvosolni szeretnék a második év második szezonjában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)