Hirdetés

Raibow Six: Siege - a feje tetejére állítja a játékot a legújabb frissítés

|

Ma érkezett meg a Rainbow Six: Siege 4.2-es frissítése, ami néhány régóta várt változtatással és rengeteg újdonsággal borzolta a játékosok kedélyeit.

Hirdetés

A kezdeti problémák után a Rainbow Six: Siege fejlesztőcsapata igencsak összekapta magát, a játékkal többen játszanak, mint valaha (augusztusban például ez volt a PSN harmadik legjobban fogyó játéka). Bár még mindig vannak problémák, a fejlődés egyértelmű, és az is látszik, hogy a Ubisoft nem fél komolyan belenyúlni a játékba.

A legfontosabb változás egyértelműen az operátorokat érinti. Doc pisztolya már nem csak éleszteni, hanem egyszerűen gyógyítani is képes (sőt, akár overhealelhet is), Blackbeard pajzsa pedig már nem elpusztíthatatlan (elméletben eddig sem volt, de a gyakorlat mást mutat), így jóval óvatosabbnak kell lennie. A legmegosztóbb újítás Twitch dupla drónja, ami nemcsak halkabb és erősebb lett, de rögtön kettő is van belőle (az első a prep phase-ben, de később is használható), így simán lehet, hogy már az előkészületi fázisban lekapkodja majd a kamerákat, ami nyilvánvalóan rosszul érinti a védőket.

Emellett bekerült két új kütyü, a C4 mellé (sok esetben helyette) érkező Impact Grenade, ami elsősorban falbontásra alkalmas, és a támadók Claymore-ja, amit a roamerek ellen találtak ki. A kevésbé használt fegyvereket buffolták, akárcsak IQ és Montagne speciális képességét, míg Valkyrie elveszített egy kamerát. A változtatások teljes listáját itt találjátok.

Nektek hogy tetszik az új patch?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)