Hirdetés

Rainbow Six: Siege - így néz ki az alfa (videó)

|

A Rainbow Six: Siege alfája már tegnaptól játszható, ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen a Ubisoft legújabb játékának korai verziója, nézzétek meg a videót.

Hirdetés

Rainbow Six: Siege alfája tegnap délutántól egészen április 13-ig pörög, ami alatt bőven lesz időnk megismerkedni a Rainbow Six: Patriots helyett készülő játékkal.

Természetesen mi is meghívást kaptunk a Rainbow Six: Siege alfatesztjére, de amíg el nem készül az előzetesünk, addig érdemes megnézni a népszerű YouTuber, Arekkz videóját. A srác a Rescue Hostage módban megy egy pár kört, ami alatt több pályát és a karakterek speciális felszereléseit is szemügyre vehetjük.

A Rainbow Six: Siege alfatesztünknek nemsokára olvashatjátok is a GSO-n, de azért még szeretnénk egy kicsivel több időt belepasszírozni a játékba, mielőtt véleményt alkotnánk róla. Ha nem sikerült bejutnotok a zárt alfába, akkor sem kell aggódni, mert a Ubisoft szeretné még megjelenés előtt mindenkinek megmutatni a játékát, úgyhogy hamarosan startol majd a bétateszt is

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)