Hirdetés

Rainbow Six: Siege - már most több ezer csalót banolt az új anti-cheat

|

A jelek szerint bevált a nemrég bevezetett BattlEye, a Ubisoft pedig továbbra is azon dolgozik, hogy leszámoljon azokkal, akik illegális eszközökkel próbálnak meg előnyre szert tenni.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege remek példája annak, hogy egy gyenge rajt nem feltétlen jelenti egy játék végét. A megjelenéskor még bugoktól hemzsegő játék rengeteget javult az elmúlt hónapokban, és bár jó ideig a csalók jelentették a legnagyobb problémát, ez is megoldódni látszik.

A korábban bevezetett FairFight rendszer is rengeteg cheatert tiltott ki a játékból, ez azonban csak meghozta az emberek kedvét, hogy bevásárolják magukat a Siege-be, ennek is köszönhető, hogy most többen játszanak vele, mint a megjelenéskor. A nemrég útjára indított BattlEye vírusirtó módjára folyamatosan monitorozza a memóriát, hogy csalásra utaló jeleket keressen, a jelek szerint egyáltalán nem eredménytelenül.

A kiadó most jelentette be, hogy az új algoritmusnak hála 3800 embert tettek át a palánk túloldalára, és ez még csak az első hullám. A csalókat a tervek szerint néhány napon belül eltávolítják majd a jövőben is, a végső cél pedig az, hogy valós időben zárolják a felhasználói fiókokat.

Mi a haverokkal épp most vetettük bele magunkat a Siege-be, úgyhogy személy szerint kifejezetten örülök, hogy kevesebb csalóval találkozunk majd a szervereken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)