Hirdetés

Rainbow Six: Siege - buffolják végre a leggyengébb operátorokat

|

Eljött az ideje a nagy szezonközepi javítócsomagnak, amibe ezúttal sem csak hibajavítások kerültek, hanem néhány operátort is alaposan átdolgozott a Ubisoft.

Hirdetés

Egy ideje már tesztelgeti a Ubisoft, hogy hogyan is lehetne rendbe tenni két alig játszott operátort, és úgy látszik, hogy az elmúlt hetek PTS-es tapasztalatai alapján megszületett a döntés.

Hirdetés

Holnap érkezik a Blood Orchid Mid Season Reinforcement, vagyis az aktuális DLC félidejénél járunk. Ilyenkor ugye extra tartalmat általában nem kapunk, néhány karakteret viszont alaposan átdolgoznak (egyesek csak Mid Season Blackbeard Nerf néven emlegetik az eseményt). Kapkant nem egyszerűen erősítették, hanem komolyan átdolgozták : a csapdái kevésbé láthatóak, viszont már nem halálosak (60-at sebeznek), továbbá az eddig csigalassú orosz immár 2-2-es statokkal bír, vagyis lesz esélye odaérni a pálya félreeső szegleteibe is, hogy felrakja a csapdákat. Blitz egyértelműen jobb lett: a jövőben sprinteléskor is maga előtt tartja a pajzsot, így lesz esélye ráfutni az ellenfelekre, hogy lefényképezze azokat. Ela ezzel szemben túl erősnek tűnt a meccsek alapján, így tőle elvettek egy wc pumpát, a jövőben csak hármat tud eldobálni a pályán.

Emellett bekerül az új Jager egyenruha, változtatnak egy kicsit a hálózati beállításokon, és kijavítanak kismillió bugot, amikbe mostanában belefutottunk. A patch holnap este élesedik, a változtatások teljes listáját itt tudjátok elolvasni. Vagy ha nem akartok olvasni, felmehettek hajnali fél 3-kor a hivatalos R6 Discordra, ahol a Siege legendás közösségi menedzsere, "Its_Epi" felolvassa majd az egészet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)