Hirdetés

Rainbow Six: Siege - nézd meg az új operátorokat akció közben

|

A Ubisoft a Rainbow Six Siege Pro League döntőjén egy hosszabb live stream keretén belül mutatta be az új operátorokat és azok speciális képességét.

Hirdetés

Bár a vártnál egy héttel később kerülnek majd be a játékba, az új operátorok már itt vannak a küszöbön. Az elmúlt hetekben már kiszivárgott ez-az az új jövevények kapcsán, de végre közelebbről is szemügyre vehettük őket.

Ying, a most csatlakozó támadó flash bombákkal van felszerelve, amiket bedobhat, Fuze-hoz hasonlóan berobbanthat a terembe, vagy akár ajtók alatt illetve drone lyukakon keresztül is beguríthat a szobába. Lesion láthatatlan mérgező csapdákkal állja majd az útját, amik nemcsak sebeznek, hanem vizuális problémákat is okoznak a támadóknak, míg Ela bárhová feltapasztható aknái megbénítják az ellenfeleket. Az alábbi videóban élesben is megnézhetitek őket.

A DLC kedden érkezik meg a PTS-re és szeptember 5-én élesedik, de az új szabályozás értelmében a Theme Park pályával biztosan nem találkozunk majd ranked játékmódban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)