Hirdetés

Rainbow Six: Siege - lángvágóval érkezik a következő támadó?

|

Thermite és Hibana mellé a jelek szerint hamarosan egy harmadik falbontó operátor is csatlakozik.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege teszt szerverein már elérhető Maestro és Alibi, a következő DLC két védő operátora, a Ubisoft azonban már nyilvánvalóan az év második felében érkezőkre készül.

Hirdetés

A Siege marketinges vezetője, Alex Remy az Atlantic City-ben megtartott Pro League döntő szünetében elmondta, hogy a csapat már dolgozik a következő operátoron, aki képes lesz falakat lebontani. Hogy megerősített falakra gondolt-e, azt nem árulta el, ugyanakkor a Reddit élesszemű tagjai a legfrissebb buildben rábukkantak a "BlowTorch" és a "WeaponBlowTorchSystem" kifejezésekre.

Ez ugye a lángvágó angol megfelelője, így sokan arra következtetnek, hogy az operátor képes lesz átvágni magát a megerősített falakon. Több infó egyelőre nem derült ki, és amíg a Ubisoft hivatalosan meg nem erősíti a dolgot, jobb is, ha pletykaként kezelitek az egészet. Elvégre simán lehet, hogy csak a bolondját járatják velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)