Hirdetés

Rainbow Six: Siege - a Ubisoft végre kezd valamit a guggolást spammelő játékosokkal

|

A tisztességes játékot hetek óta ellehetetlenítő trükknek meg vannak számlálva a napjai.

Hirdetés

Mást sem lehetett hallani az elmúlt hetekben a Rainbow Six: Siege háza tájáról (leszámítva persze, hogy elindult az MNEB Siege sorozata is), csak hogy mindenki úgy üti a guggolás gombot, mintha nem lenne holnap, ezzel teljesen tönkretéve az élményt mások számára.

Hirdetés

A problémát ugye az okozza, hogy az animáció gyakorlatilag lehetetlenné teszi az ellenfél számára, hogy lelőjjön valakit, aki kihasználja ezt a bugot. A rajongók, streamerek és casterek jó ideje könyörögnek már a fejlesztőknek, hogy kezdjenek valamit a helyzettel, és a jelek szerint erre hamarosan sor is kerül.

A Ubisoft Redditen tudatta a jó hírt a játékosokkal, és bár konkrétumokat egyelőre nem árultak el, mert több megoldáson is dolgoznak, ahogy közeledünk a frissítéshez, minden infót megosztanak majd velünk. Remélhetőleg erre tényleg nem kell már sokat várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)