Hirdetés

Rainbow Six: Siege - felháborító, hogy a Ubisoft képtelen kijavítani ezt a hibát

|

Egy teljes hónapja keseríti meg a játékosok életét a rangsorolt meccseket ellehetetlenítő hiba, amelynek kijavítására még mindig több, mint egy hetet kell várni

Hirdetés

Ha felbukkan egy komolyabb glitch valamelyik játékban, arról átlalában írni szoktunk. Na nem azért, hogy minél több ember tudja kihasználni, hanem hogy számítsatok rá, védekezzetek ellene. A szóban forgó glitch azonban semmilyen előnyt nem jelent azok számára, akik használják.

Aki játszott  több ranked meccset mostanában, az már valószínűleg találkozott is a problémával. A trükk lényege, hogy a meccs utolsó körének végén a vesztes csapat  Alt-F4-ezik és kilép, mielőtt még legördülne a függöny. A nyertes csapat tagjai annál kevesebb pontot kapnak, minél kevesebb ellenfél van bent, nulla esetén értelemszerűen nullát.

Mivel egyre többen használják ki ezt a dolgot, gyakorlatilag nem éri meg ranked meccseket játszani, hiszen a vesztes meccseknél bukod a pontot, a nyerteseknél pedig sokszor egyszerűen nem kapsz semmit. Mert a kilépésből semmilyen előnyöd nem származik, ugyanúgy elveszíted a pontot, csak mellé jól tönkreteszed más szórakozását is. Ez az igazi f̶é̶r̶e̶g̶ unfair hozzáállás.

A pontosztásra a játék bedobott egy teljesen másik csapatot, lehet, hogy ők is megkapták a levonást. Az unranked státusz természetesen csak egy újabb bug, ezt nem veszítitek el, egyszerűen csak 0 pontot kaptok.

A Ubisoft március 14-re ígérte a frissítést, amivel minden platformon rendbe teszik a játékot, ez idő alatt azonban módszeresen teszik tönkre azt, amit ezidáig felépítettek. A streamerek egy része már csak casualt játszik, és mivel ők a legnagyobb húzóerő, ez biztosan nem tesz jót az eladásoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)