Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ma délután fut be az Ember Rise DLC

|

A Ubisoft ezúttal nem rendezett túl nagy partit az új DLC körül, de ettől még nem jelenti azt, hogy ne lenne okunk várni azt. Mutatjuk, hogy melyik platformra mikor érkezik az Ember Rise.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette végre a Rainbow Six: Siege - Ember Rise DLC megjelenésének pontos időpontjait. A csomag még ma megérkezik, szóval már csak órák választanak el az új lehetőségektől. Persze hogy ha ezt a hírt később olvassátok, akkor akár már itt is van a Kánaán, de akkor meg ne olvasgassatok, hanem irány játszani!

Hirdetés

A PC-s tábor pontosan 17:00-kor számíthat a DLC megjelenésére, mind Steamen, mind Uplayen. A konzolos játékosok egy kicsit szerencsésebbek, mivel a PlayStation 4 verzió 15:00-kor, az Xbox One verzió pedig 16:00-kor fogja megkapni az új tartalmakat.

Az Ember Rise egyébként nem csak két új operátort, és egy Kanal pálya átdolgozást hoz. Rengeteg kisebb-nagyobb változtatás fért bele a csomagba, melyekről korábban már itt olvashattatok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)