Hirdetés

Rainbow Six: Siege - már csak emiatt is megéri megvenni Fuze új kinézetét

|

A tökéletes taktika, amivel bármelyik játékos a legjobb Fuze-zá válhat, az elite skinben rejlik.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege továbbra is egyre népszerűbb, és az, hogy még most is fejlődhet, bővülhet, részben a prémium kinézeteknek is köszönhető. A csak pénzért megvásárolható külsőket a Ubisoft kimondottan azoknak szánja, akik sokat játszanak egy adott karakterrel.

Hirdetés

Fuze egy jó pályaismeretet igénylő operátor, aki vele játszik, annak tudnia kell, hova érdemes felraknia a gránátokat köpő eszközét, és hova nem javasolt. A túszmentős játékmódban például a túsz környékén nagyon óvatosnak kell lenni, ugyanis ha egy gránátnak akár csak a szele is megsimogatja a fogvatartottat, a kör az ellenfél csapat győzelmével zárul. Ezt sokan saját bőrükön tapasztalják meg, mások csapattársaiknak köszönhetően, de a jelenség gyakori a Siege-ben. 

A Ubisoft kiadta Fuze elit skinjét is, és aki az LMG-jével játszik, az újratöltésnél láthatja, hogy a fegyverbe belevésték a "Fuze the hostage" feliratot.

Lehetőleg próbáljátok meg nem legránátozni a túszt, akármit is sugalljanak a fejlesztők és a többi játékos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)