Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kiderült, mi okozza a legtöbb halált a játékban

|

A Ubisoft összedobott egy remek infografikát, amiből megtudhatjuk, mitől hullanak el a leggyakrabban a játékosok. Spoiler: nem Lesion aknáitól.

Hirdetés

A Ubisoft folyamatosan próbál állítgatni a Rainbow Six: Siege karakterein, de a finomhangolás mellett azért új tartalmakra és még apró érdekességekre is jut idejük a srácoknak. Például itt egy érdekes statisztika, ami azt mutatja be, hogy melyik eszköz volt a leghatékonyabb az Operation Blood Orchid során.

Hirdetés

A tavaly szeptembertől egészen decemberig tartó esemény alatt összegyűjtött adatokból kiderült, hogy a halálok legnagyobb részét, pontosabban 86.70%-át értelemszerűen a fegyverekből kilőtt golyók okozták. Ezt követik a harctéren elvérzett játékosok 5.06%-ban, majd a robbanás általi halál egy picit kevesebb, 4.94%-ban (ez a Kapkan buff miatt minden bizonnyal nőni fog a jövőben), a negyedik helyet pedig a közelharc foglalja el 1.87%-kal.

Az operátorok egyedi képességei közül Caveira kihallgatós kivégzése vezeti a listát 0.73%-kal, a sereghajtó pedig Lesion és a Gu Mine-ok, amelyek mindössze a halálok 0.01%-át okozták.

Ti milyen gyakran haltok meg valami különlegesben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)