Hirdetés

Rainbow Six: Siege - már dolgoznak a legutóbb felfedezett glitch javításán

|

Nem mindennapi glitch-re hívták fel a Ubisoft figyelmét, ami Blitzet még jobbá teszi, mint egyébként.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege fejlesztői gőzerővel dolgoznak, hogy folyamatosan javítsanak a játékon. Ezúttal egy elég érdekes glitch-et igyekeznek megszüntetni.

Hirdetés

A "hip fire shield glitch" néven emlegetett jelenségre egy Reddit felhasználó hívta fel a Ubisoft figyelmét. Eszerint a pajzsos operátorok akkor is szemhez tudják emelni fegyverüket, amikor a pajzsot tartják maguk előtt, és így jóval pontosabban képesek célozni, mint ahogy alapból kellene. A killcamen nem látszik fegyverük, viszont jól láthatóan be vannak zoomolva a lövés közben. A Siege fejlesztői már Twitteren jelezték is, hogy igyekeznek mielőbb megoldást találni a bugra.

Egyelőre bővebb információt nem osztottak meg, de remélhetőleg nem sokáig lesz lehetőség visszaélni ezzel a trükkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)