Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ingyenes hétvégén próbálhatnak szerencsét az alkalmi operátorok

|

Négy napon át bármilyen platformon belecsaphattok a Rainbow Six: Siege bevetéseibe.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege nemrégiben elért egy újabb mérföldkövet, ugyanis világszerte már több mint 20 millió regisztrált játékossal rendelkezik a Ubisoft taktikai lövöldéje. Ennek érdekben most a készítők azokra is gondoltak, akik esetleg még nem próbálták ki a játékot.

Hirdetés

Számukra ugyanis remek lehetőség lesz az első szárnypróbálgatásokra a most bejelentett ingyenes hétvége. Augusztus 24-től egészen 27-ig bárki kipróbálhatja a Rainbow Six: Siege-et PC-n (Steamen és Uplay-en keresztül is), PlayStation 4-en és Xbox One-on. A próbaidőszak alatt természetesen az egész játék elérhető, sőt PC-n augusztus 29-én a Technical Test Serveren futó új Operation Blood Orchid is kipróbálhatóvá válik. 

Ti ki fogjátok próbálni a Rainbow Six: Siege-et az ingyenes hétvége alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)