Hirdetés

Ingyen játszhatjuk a Rainbow Six: Siege-et ezen a hétvégén

|

Most magad is megnézheted, hogy mi ez a nagy felhajtás a Rainbow Six: Siege körül.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege az elmúlt években hatalmas játékostábort szedett össze magának, cseppet sem véletlenül. A Ubisoft komoly munkát fektet abba, hogy folyamatosan frissen tartsa a már öt éves lövöldét. Hogy mi haszna volt ennek, azt magatok is kideríthetitek a mostani hétvégén, mivel mindenki számára ingyenesen játszható lesz a Siege.

Hirdetés

A játékot Steamen, az Epic Games Store-on és Uplayen is elérhetitek, az előtöltés pedig már elindult, vagyis minden fájlt lehúzhattok, hogy készen álljatok a holnap délután 2-től induló próbaidőszakra. Az ingyenes hétvége egyébként nem csak PC-re, hanem PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is érvényes.

A kipróbálási lehetőség egészen pontosan március 9-én este 9-ig tart, és minden addig elért eredményetek megmarad, így ha beszereznétek a játékot, akkor ott folytathatjátok majd, ahol abbahagyjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)