Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végre javították az életünket megkeserítő IQ bugot

|

Egyelőre csak a PC-s javítás futott be, konzolon továbbra sem elérhető az operátor.

Hirdetés

Továbbra sem értem, hogyan bukkannak rá emberek ilyen bugokra a Rainbow Six: Siege-ben, de valahogy hónapról hónapra felbukkan egy olyan hiba, amit az operátorok kütyüjeivel lehet előidézni, és teljesen tönkreteszik az élményt.

Hirdetés

IQ esetében a múlt héten fedezték fel, hogy ha a claymore-t, a szenzort és a drónt megadott sorrendben használjuk, akkor egy kis trükközéssel be tudunk süllyedni a padlóba, és onnan tudjuk ledarálni a védőket, valahogy így.

Be sure to ban IQ in your next ranked match :) from r/Rainbow6

A Ubisoft igyekezett a lehető leggyorsabban javítani a hibát, PC-re már meg is érkezett a javítás. A konzolosoknak legalább csütörtökig várniuk kell, addig nem lesz elérhető a karakter Xboxon és PS4-en.

Ti találkoztatok a hibával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)