Hirdetés

Rainbow Six: Siege - minden, amit ma megtudtunk az új operátorokról

|

Elég durva fegyverzettel jön Mira és Jackal, valószínűleg hamar nerfelni fogják őket. Addig viszont biztosan népszerűek lesznek.

Hirdetés

A Year 2 Pass vásárlói keddtől, a többiek egy héttel később választhatják Mirát és Jackalt, a Rainbow Six: Siege második szezonjának első két operátorát. Képességeikről és fegyvereikről is többet tudtunk meg a Six Invitational során tartott rövid beszélgetés alatt.

Ahogy az várható volt, Jackal lesz a támadó, aki különleges szerkezetével látja a lábnyomokat. Ezzel tökéletesen kinyomozható, hova bújtak a roamerek, de sok egyéb információt is megtudhatunk (mi van erősítve, mi nincs, satöbbi). Úgy tűnik, képessége használata közben csak másodlagos fegyverével lőhet, viszont mivel pisztoly helyett sörétest is választhat, ez nem lesz akkora probléma. A shotinak nagy a szórása, nem olyan erős, mint egy elsődleges shotgun, de falak kibontására is alkalmas.

Mira a megerősített vagy áttörhető falakra tehet ablakot, amin csak az egyik oldalról lehet átlátni. Thermite és Hibana ezt is elintézheti, de kilőni nem lehet, és mivel a védők kilátnak rajta, egy Mute-tal vagy Bandittel elég könnyen megakadályozható az elpusztítása. A hölgy szintén vihet egy shotgunt, de elsődleges fegyvere is durván erős lesz: egy Vector, ami más játékokból már ismerős lehet, és arról hírhedt, hogy nagyon gyorsan tüzel. Egyébként a fejlesztők sugallták, hogy a képesség használata tartogat veszélyeket, de csak holnap mondják el, pontosan mit. 

Melyikük tetszik jobban? Szerintetek mennyi idő után fogják megváltoztatni őket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)