Hirdetés

A Rainbow Six: Siege egyik karaktere egyszer csak a Minecraftban találta magát

|

Aki rombolja a falakat, az ne csodálkozzon, ha a kockás világba csöppen.

Hirdetés

Rengeteg dolgot építettek már meg a rajongók a Minecraftban, többek közt a Rainbow Six: Siege különböző pályáit is, n0lberg azonban ennél is tovább ment, és leforgatott egy mókás kis jelenetet a két játék közti határok elmosásával.

Hirdetés

Az alábbi videón Sledge szétzúz egy ajtót, ami a jelek szerint valami dimenziókapu, mert azonnal a Minecraftban találja magát. Persze itt is lehet használni a drónokat, sőt, még rappelezni is lehet a falon.

Sledge found himself in the wrong game... Whoops! from r/Rainbow6

A házat nem n0lberg építette, de készített pár egyedi textúrát, így még modokat sem kellett használnia. Láttunk már néhány játékot, amit teljes egészében portoltak a Minecraftba, itt lenne az ideje, hogy a Rainbow Six: Siege is megvalósuljon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)