Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végre megkapjuk az egyik legjobban várt újítást

|

A Rainbow Six: Siege Pro League elődöntők közben a fejlesztők meséltek kicsit a napokon belül érkező újításokról, és egy meglepetéssel és előrukkoltak.

Hirdetés

Ennyi király dolgot ilyen bénán valószínűleg még soha nem jelentettek be a játéktörténelemben. A közösség nagyon izgatott, és az új operátorok is jónak tűnnek, de maga a panel olyan fájdalmas volt, hogy majdnem elkapcsoltam közben.

Hogy nem volt új videó és be kellett érnünk a teaserrel, az csak egy dolog, de az operátorok képességei sem lettek tisztességesen elmagyarázva. Az biztos, hogy Echo drónját csak ő látja és tagelni sem lehet vele, így a játékos kénytelen lesz beszélni a mikrofonba, de mivel alapvetően egy a bombán ülő védőről és nem egy roamerről van szó, valószínűleg nem fognak rajta összeveszni a játékosok. Hibanával kapcsolatban is csak annyit tudtunk meg, hogy Blackbearddel valószínűleg OP kombót alkotnak majd.

Az eddig is kapható sisakok mellett a jövőben teljes "jelmezek" (mert ezek inkább azok, mint rendes uniformisok) is lesznek a játékban, amihez ilyen Overwatch-os győzelmi tánc is jár. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a helyes irány, de meglátjuk, mit hoznak ki belőle

Jó hír viszont, hogy a szezon közepén érkező nagy update, az 5.2 elhozza majd a rajongók által régóta követelt Bartlet University pályát, amit eddig csak az utolsó PVE küldetésben próbálhattunk ki.

Holnap élőben is megmutatják az új operátorokat, de valószínűleg teljeskörű infót itt sem kapunk majd, úgyhogy kénytelenek leszünk kivárni a megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)