Hirdetés

Rainbow Six: Siege - így szórnak a fegyverek a legutóbbi frissítés óta

|

Egy lelkes rajongó áldozatos munkájának köszönhetően most videón hasonlíthatjuk össze, hogy a Rainbow Six: Siege fegyverei hogyan teljesítenek a különböző kiegészítőkkel.

Hirdetés

A nemrég kiadott 5.2-es frissítéssel átdolgoztak néhány fegyvert, amelyek szórási mintája így kicsit eltér a korábbitól. Emellet ugye az sem mindegy, hogy épp csőszájféket, hangtompítót vagy egyéb kiegészítőt használunk-e.

A LordKalvaire nevű fórumozó vette a fáradtságot, és az összes operátor összes fegyverét kipróbálta az összes kiegészítővel (beleértve a különböző gripeket is), így mindenki eldöntheti, hogy szerinte mit érdemes felrakni a fegyverre. Vannak egyértelműen jó választások (bár ez nyilván attól is függ, hogy ki milyen sorozatokat használ általában), de sok esetben inkább preferencia kérdése a dolog.

A videóban látható recoil patternek egyébként csak az egér-billentyűzet kombóra igazak, kontrolerrel a legtöbb fegyver ha nem is számottevően, de máshogy viselkedik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)