Hirdetés

Jóval veszélyesebbek lesznek a robbanások a Rainbow Six: Siege-ben

|

A következő szezonban bevezetésre kerül egy olyan rendszer, ami némileg realisztikusabbá teszi ezt a játékmechanikát.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege rombolható környezetének hála a különféle forrásból eredő robbanásoknak is nagy szerepük van egy-egy meccs során, hiszen ezek nemcsak durván sebezhetik a játékosokat, hanem olykor új taktikai lehetőségeket is teremthetnek. Ezért is érdemes már most megismerkedni a változtatásokkal, amelyek ezt a rendszert érintik majd.

Hirdetés

Az ötödik év első szezonjától kezdődően bevezetésre kerül egy olyan megoldás, ami a robbanásokból eredő repeszeket is figyelembe fogja venni. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a rombolható környezeti elemek már nem fogják csökkenteni a robbanásból eredő sebzés hatósugarát. Egy vékonyabb fal mögött bújva nyilván nem fogunk annyira sebződni, mintha közvetlenül mellettünk robbant fel volna a gránát, de számolnunk kell azzal, hogy nagy valószínűséggel találat fog minket érni.

A Ubisoft ezzel a megoldással szeretné szimulálni azt, hogy egyes robbanások következtében mindenfelé repkednek a fadarabok és egyéb törmelékek, amelyek értelemszerűen nem tesznek túl jót az operátorok egészségének. Egy másik játékban talán nem lenne túl nagy szám egy ilyen változtatás, de a Siege-ben bizony nagyon is számítani fog, hogy realisztikusabban működik a gránát, a C4 és a többi robbanóeszköz. Részletesebb magyarázatért és szemléltető példákért érdemes lehet egy pillantást vetni a fejlesztők hivatalos bejegyzésére.

Szerintetek szükséges ez a változtatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)