Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ők lesznek a japán operátorok

|

Bár a hivatalos bejelentésre még várnunk kell, már felbukkant néhány kép az új operátorok kapcsán.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege Pro League harmadik szezonjának végére november 12-13-án kerül majd pont, ekkor tudunk meg minden részletet a következő szezonról. Persze nagyon nehéz mindent titokban tartani, így az új pályáról már ki is szivárgott egy videó.

Most a két új operátort nézhettük meg, egyelőre sajnos nem akció közben, hanem csak képeken, de ez is több, mint a semmi. Érdekesség, hogy a korábbi DLC-khez képest ezúttal nem a védő, hanem a támadó operátor lesz nő. A karakterek dizájnja is eltér attól, amit eddig láttunk, valahol fél úton vannak a kommandós és a pokémon trainer között, ami miatt sokan meg is kérdőjelezték a képek hitelességét.

Jelenlegi információink szerint Echo egy távirányítós repülő drónt kap majd, ami amellett, hogy nagy zajt csap, képes elvakítani az ellenfeleket, míg Hibana egy olyan gránátot kap, amely képes a megerősített falakat is átrobbantani. Hogy ezekből mi igaz, az néhány napon belül kiderül, ugyanis ha minden igaz, Hibanát holnap délben hivatalosan is leleplezi a Ubisoft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)