Hirdetés

Rainbow Six: Siege - nyári cuccok jöttek, és mindenki kap kettőt

|

Lesion nem lett kevésbé irritáló attól, hogy fogpiszkáló helyett jégkrémpálcát rágcsál, viszont Dokkaebinek jól áll a búvárruha.

Hirdetés

Az Outbreak után ez a második alkalom, hogy a Ubisoft limitált ideig elérhető csomagokba rejt különleges cuccokat. Ezúttal a nyár a téma.

Hirdetés

Összesen tizenkét különböző kiegészítő található a Sunsplash csomagokban, amiket csak R6 kreditekért lehet megvásárolni.  Darabja 270-be kerül, kedvezmény nincs akkor sem, ha egyszerre többet akarunk behúzni. Kettő ajándékba jár mindenkinek, és véletlenszerű, mi esik belőlük.

Dokkaebinek, mint fent láthatjátok, egy búvárruha, egy viselhető búvárszemüveg, egy fegyverskin és egy felszíni búvármaszkos fityegő szerezhető meg.

IQ-t lilába öltöztethetjük egy ruhával, egy sapival, egy virágos fegyverfestéssel, és egy papucs fityegővel.

Lesion pedig egy jégkrémpálcát kaphat a szájába és egy trendi szemüveget a fejére, egy pólót, egy kék, virágos fegyverfestést, és egy tiki fityegőt.

Érdemes sietni, ha pályáztok rájuk, mert ezek a pakkok július 17-én eltűnnek, és nem tudni, visszatérnek-e valaha. Mondjátok el kommentben, mit nyitottatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)