Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végre átdolgozzák Tachankát?

|

Lehet, hogy hamarosan a rajongók többsége már nemcsak viccből fogja választani az orosz operátort.

Hirdetés

Akár hasznosnak is tűnhet Tachanka lerakható lövegtornya a Rainbow Six: Siege-ben, de sajnos sokféle módon ki lehet játszani, így nagyon hamar a legrosszabb operátorrá vált az orosz védő. Viszont a közönség nagyon szereti.

Hirdetés

Váratlanul frissült Tachanka leírása a játék tesztszerverén, így sokkal több apróságot megtudhatunk róla. Ez még nem túl érdekes, de van egy olyan rész benne, amiben a játék egy másik karaktere, Mira arról ír, hogy több prototípust is leteszteltek az orosz operátor LMG-jéhez, és említésre kerül egy lista is, ami a fegyverrel kapcsolatos lehetséges változtatásokat tartalmazza.

A fentiek nem túl erős bizonyítékok, ám köztudott, hogy a Ubisoftnál már régóta fontolgatják a karakter átdolgozását, szóval akár az is elképzelhető, hogy egy ilyen apró utalással szeretnék felvezetni azt.

Szerintetek hogyan lehetne ütőképesebbé varázsolni Tachankát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)