Hirdetés

Rainbow Six: Siege - mostantól nemcsak csalásért, gyűlölködésért is kivághatnak

|

A Ubisoft szeretné jobb hellyé tenni a Rainbow Six: Siege szervereit, ennek következő lépése pedig az, hogy eltávolítják azokat, akik nem tudnak viselkedni.

Hirdetés

Jó ideje kikapcsoltam már a chatet a Rainbow Six: Siege-ben, és azóta sokkal jobban élvezem a játékot. Nyilván előfordulhat, hogy lemaradok egy fontos calloutról, de sokkal fontosabb, hogy nem látom az allchat-huszárokat, a vádaskodást, és a köpködést, ami történik a chatben.

Hirdetés

A Ubisoft tesz róla, hogy ne kelljen ilyen drasztikus lépésekhez folyamodni a jövőben. Epi, a Siege közösségi menedzsere Redditen jelentette be, hogy elindul egy új rendszer, ami azt vizsgálja majd, hogy a játékosok használnak-e olyan kifejezéseket, amik a játék magatartási kódexének nem felelnek meg. Ide tartoznak az illegális, veszélyes, fenyegető, sértegető, obszcén, vulgáris, gyalázkodó, rasszista, szexista kifejezések, és a zaklatás minden egyéb formája is.

Attól függően, hogy a játékosok milyen gyakran rontják a levegőt, 2, 7 vagy 15 napos kitiltást, visszaesés esetén örökös bant is kaphatnak. Mindenképp becsülendő lépés ez a Ubisoft részéről, meglátjuk, mennyire működik majd jól a rendszer

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)