Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ha valódiak ezek a képek, akkor elég érdekes arcok lesznek a következő operátorok

|

Több jel is arra mutat, hogy a most kiszivárgott anyagokon valóban a két új karakter látható.

Hirdetés

Még javában tart a Rainbow Six: Siege negyedik évének második szezonja, de már érkeztek pletykák arról, hogy milyen operátorok csatlakozhatnak a játékba a következő évadban. Sőt, ha minden igaz, most meg is nézhetjük őket.

Hirdetés

A Ubisoft korábban már elárulta, hogy a harmadik szezonban egy mexikói és egy perui karaktert fogunk kapni. Nemrég pedig megjelent a 4chanen két kép, amelyek nagy valószínűséggel pont őket ábrázolják. Az elsőn egy mocsárban kommandózó férfit láthatunk, aki a jelek szerint épp felrobbantott valamit egy teherautó előtt.

A másik pedig egy műkincsekkel foglalkozó nőt ábrázol. Külön érdekesség, hogy mindkét képen látható a teherautó és a platóján lévő szobor, tehát jó eséllyel van valamilyen kapcsolat a két karakter között.

Bizakodásra adhat okot, hogy a korábbi információkat közzétevő és viszonylag megbízható szivárogtatónak számító Kormora szerint a képek valódiak. Továbbá az is biztató jel, hogy a Ubisoft még februárban kiadott The Hammer and the Scalpel címmel egy hangulatos kisfilmet, amely egyik jelenetében egy rajztáblára rengeteg apró infó van feltűzdelve. A háttérben lévő egyik cetlin az "Antiquities Trafficking" szöveg olvasható, tehát valaki műkincsek szállításával foglalatoskodik.

Hamarosan valószínűleg mindenre fény derül, mert ugyan pontos megjelenési dátumot még nem kapott, de már nem lehet messze a harmadik szezon indulása. Szerintetek tényleg ők lesznek az új operátorok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)