Hirdetés

Rainbow Six: Siege - a tesztszerveren már fürgébb, de sebezhetőbb Warden

|

Több változással is készül a Ubisoft, így a speckó szemüveges operátor is átalakul egy picit.

Hirdetés

Nem igazán lett a Siege-játékosok kedvence az Operation Phantom Sighttal bekerült védő, Warden, aki szemüvegét aktiválva átláthat a füstön, és semlegesítheti az ideiglenes vakítást is. A képességeit most nem is piszkálta meg a Ubisoft, viszont állított egy picit két fontos tulajdonságán.

Hirdetés

A tesztszerveren már próbálgatható a megújult Warden, akinek a védelme 3-ról 2-re csökkent, a gyorsasága pedig 1-ről 2-re nőtt. A fejlesztők azért döntöttek a változtatás mellett, mert így szeretnének több esélyt adni a karaktert irányító játékosnak, hogy használhassa a különleges képességét, valamint hatékonyabb védővé válhasson. Talán így tényleg sűrűbben láthatjuk majd a karaktert a meccseken, úgyhogy kíváncsian várjuk, mikor élesednek ezek a változások a rendes verzióban is.

A szemüveges védő átalakítása és a szokásos hibajavítások mellett egyébként Twitch és Glaz is megváltozik egy kicsit (előbbi kisebb tárat, utóbbi gyorsabb tüzelési sebességet kap), úgyhogy érdemes lehet ránézni a Ubisoft Reddit-bejegyzésére, ha kíváncsiak vagytok az összes módosításra.

Ti milyen gyakran játszotok Wardennel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)