Hirdetés

Rainbow Six: Siege - erősen utal az első teaser arra, hogy Ausztráliába megyünk

|

Hamarosan megkezdi negyedik évét a Rainbow Six: Siege, melynek első szezonja ausztrál terrorelhárítókat hozhat.

Hirdetés

Igazából decemberben ünnepelte harmadik születésnapját a Ubisoft nagy sikerű multis játéka, de az első DLC megjelenésétől, és így az első szezon indulásától számoljuk az éveket.

Hirdetés

Hivatalosan február 17-én fogja leleplezni a kiadó a Year 4 tartalmait, vagy legalábbis az első szezonban várható két új karaktert és egy pályát, de ha folytatódik a korábbi tendencia, mostantól egy héten át napi szinten kapjuk majd a teasereket. Az első egy kengurus matricát ábrázol, amiből nem nehéz kitalálni, mely országra szeretne utalni.

Korábban egyébként már kiszivárogtak, elvileg Mozzie-nak és Gridlocknak hívják őket. Az egyik csapdát állíthat, a másik drónok felett veszi át az irányítást. Hamarosan megtudjuk a pontos részleteket.

A szezon - ha minden jól megy - hivatalosan március első hetében indulhat el, előtte két hétig tesztelhetjük az újdonságokat a tesztszerveren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)