Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megszűnik az Xbox One Pro League, de jönnek a PS4-es versenyek

|

A Ubisoft szeretne beerősíteni esport fronton, ezért ebben az évben komolyan átalakítják a hivatalos versenyeket, így többen játszhatnak majd még nagyobb nyereményekért.

Hirdetés

Már csak három hétre vagyunk a Rainbow Six: Siege Invitational versenytől, amely egyben a következő DLC rajtját is jelenti majd. A Ubisoft nagyon okosan egy teljesen új versenyt hirdetett meg erre az időszakra, így volt néhány hónapjuk, hogy átgondolják a Pro League struktúrát 2017-re.

A szervezők végül arra jutottak, hogy megszüntetik az Xbox One-os divíziót,így a Pro Leage hivatalosan csak PC-n folytatódik, ahol egyébként egy Challenger League (innen fel lehet jutni a Pro League-be) és rendszeres Go4R6 kupák is várják a játékosokat. Minden szezont egy Pro League döntő zár majd (az új formátum alább), a végén pedig ismét megtartják az Invitationalt.

Ezzel szemben Xbox One-on és PS4-en, ahol szintén megrendezésre kerülnek a Go4R6 kupák, valamint elindul a Major League, ahol a legjobb csapatok régiónként 5000 dollárért szállhatnak versenybe.

Mivel vészesen közeledik a február eleji Invitational, lassan az új operátorokkal kapcsolatos infó is szivárog majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)