Hirdetés

Rainbow Six: Vegas teljesítmény teszt

|

Sokan vártuk már a Rainbow Six új részét, ám szerintem senki sem készült fel arra, hogy micsoda erőmű kell majd a meghajtásához.

Hirdetés

A Rainbow Six: Vegas az Unreal 3 Engine grafikus motornak hála fantasztikusan néz ki, ám ennek hatalmas ára van. A minimum rendszerkövetelmény 3 Ghz-es processzornál kezdődik, ami sok játékos beállítottságú embernek még nem biztos, hogy megadatott. Ám ha megvan a megfelelő számítási teljesítmény a játékhoz, a grafikát mégsem lehet maximálisan kiélvezni a megfelelő videókártya nélkül. Ennek járt utána az AMDZone oldala, ami egy teszt keretében nyolc VGA kártyát vizsgált meg az aktuális játékkal. Az eredményt a link mögött láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)