Hirdetés

Rajongók remasterelik a Half-Life 2-t

|

Ezt a változatot ugyan nem a nulláról fogják felépíteni, mint a Black Mesa esetében, de ettől függetlenül a Valve engedélyével készül.

Hirdetés

Már több, mint tizenöt éve, hogy megjelent minden idők egyik legjobb FPS játéka, a Half-Life 2, de az elődjéhez hasonlóan a rajongók kitartásának köszönhetően a mai napig nagy népszerűségnek örvend, főként a modderek körében.

Ettől függetlenül persze időszerű lenne egy kisebb ráncfelvarrás, és most már nemcsak abban lehetünk biztosak, hogy úton van a remasterelt változat, hanem abban is, hogy senki sem fog jogi akadályt gördíteni elé - főként nem a Valve.

Hirdetés

A SteamDb egyik bejegyzéséből derül ki, hogy hivatalosan is regisztrálták a Steam rendszerében a Half-Life 2: Remastered Collectiont,  ami az alapjáték, valamint a két megjelent epizód felújított változatát foglalja magába. Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy mennyit fog változtatni ezt a frissítés, viszont annyi kiderült, hogy ugyanaz a rajongói csoport dolgozik rajta, amelyik a Half-Life 2 Update nevű igen szép modot is csinálta.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Arról sem érkezett még hír, hogy a Remastered Collection mikor jelenik meg, de aki nem bírja megvárni, addig tehet esetleg egy próbát az imént említett Update-tel, hiszen teljesen ingyenes, és valószínűleg jó közelítése annak, hogy mire számíthatunk majd a teljes csomagban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)