Hirdetés

Rambo: The Video Game - előrendelőknek kis Rambo jár

|

A játék előrendelői limitált példányszámban Rambo figurákhoz juthatnak, persze csak akkor, ha nem zavarja őket, hogy a bábuk nem nagyon hasonlítanak Sly-ra.

Hirdetés

A Rambo: The Video Game-hez bejelentése óta felemás érzéseket fűzünk, de nem csak mi vagyunk ezzel így, hiszen a Reef Entertainment és Teyon együttműködésében készülő játék a közönséget is jócskán megosztja.

Mindez nem csoda, hiszen Rambo eredeti karakterére utaló jeleket csak nyomokban és nem kevés jó indulattal fedezhetünk fel az eddigi képeken és az első Rambo: The Video Game gameplay videón, szóval korántsem olyan rózsás a helyzet. Mindenesetre azok a bátor vállalkozók, akik előrendelik a játékot, az alábbi két szobrocska valamelyikét kaparinthatják meg:

A hazai forgalmazók kínálatában egyelőre nem bukkant fel a mini-Rambo, de ki tudja, hátha. A Rambo: The Video Game megjelenése idén télen esedékes PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, addig is érdemes elolvasni Rambo: The Video Game előzetesünket, melyből kiderül egy s más. Reménykedjünk, hátha valami jó sül ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)