Hirdetés

Rappelz: Golden Monarch - az új kiegészítés

|

A Rappelz egy ingyenes MMORPG, amelynek 2 és fél millió játékosa van.

Hirdetés

Most a játék új korszakba lép, hiszen a mai naptól a Golden Monarch nevű expanzióval egészült ki a Rappelz.

Az új kieggel három új megszelidíthető lény (a mérgező Kraken, a warrior-mage Tafari és a legendás Djinn), egy új piactér-terület, és az El Kassia nevű dungeon került be, amelyet a borzalmas főgonosz Ra őriz.

Ra
Ra

a mindig felfedezésre éhes kalandozók kiásták az El Kassia dungeont. Gaia ősei, az aranytörzs tagjai, akiket azért döntöttek rabszolgasorba, mert gyönyörű aranyszínű szemük úgy világított, mint a Nap, most felébrednek és várják a látogatókat. Ahhoz, hgoy megvédjék magukat, létrehoztak egy halhatatlan őrt, a faj túlélésének szmbólumát. Ra-nak nevezték el és az őr várja a harcosokat, akik az hiszik, elég erősek hozzá, hogy megküzdjenek vele.

Az El Kassia dungeon minden rank VI-ot elért játékos számára elérhető.

A már említett változásokon kívül áttervezték a felhasználói felületet és telejsen új karakter-generáló interfészt is létrehoztak. Az új kiegészítő ugyanúgy ingyenes, mint maga a játék.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)