Hirdetés

Rappelz: ingyenes 3D-s MMO Koreából

|

Szinte naponta jelennek meg ma már MMORPG-k és valamely furcsa oknál fogva a távol-keleten ezek jó része ingyenes. Ehhez a sorhoz kapcsolódik most az ingyen játszható, fantasy témájú Rappelz.

Hirdetés

Amikor erről a játékról olvastam, a sajtóanyagban megbökte a szemem, hogy "Ez a hetedik legnagyobb MMORPG Koreában, ami nagyon nagy sikert jelent ahhoz képest, hogy egy hónappal a megjelenése után érte el ezt a pozíciót". Ez kiváncsivá tett. Letöltöttem az 1GB körüli klienst, ingyen regisztráltam és voilá! Teljesen elfogadható 3D-s világ, jónak tűnő animációkkal, küldetésekkel, fejlődési és fejlesztési rendszerrel... MMO hívőknek egy próbát megér, ha elviselik, hogy a szövegablak rémesen töri az angol szöveget....
Aki szeretne a Rappelz világában kalandozni, ide kattanjon:
RAPPELZ hivatalos oldal

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)